Private: Finvalda mikro Finvalda MINI Finvalda MIDI Finvalda MAXI Private: Alga Pay Premium
Visos naujienos 2024-05-08

Finvalda & Verskis.lt

Verslo valdymo sistema Finvalda ir Verskis.lt integracija suteikia dar daugiau galimybių Jūsų verslui!

Mūsų naujausia partnerystė su pirmaujančia el.prekybos platforma Verskis.lt atveria naujas galimybes Jūsų verslui. Finvalda ir Verskis.lt siūlo automatizuotą integraciją, leidžiančią efektyviau tvarkyti užsakymus, likučius ir klientų duomenis. Šis sprendimas apima:

  • Užsakymų automatizavimą: Finvalda automatiškai priima iš Verskis.lt pardavimus, atsižvelgiant į jų būseną. Tai reiškia, kad visi užsakymai yra realiuoju laiku sinchronizuojami su Finvalda, neatsižvelgiant į tai, ar užsakymai yra valdomi prekės lygyje ar vykdoma suminė apskaita.
  • Mokėjimo būdų integraciją: kiekvienam užsakymui yra priskirti atskiri mokėjimų būdai, tai užtikrina aiškią finansinę apskaitą su detalia analitika.
  • Klientų duomenų valdymą: automatizuotas klientų identifikavimas leidžia įmonėms sukurti naują kliento kortelę (jeigu tokios įmonės dar nebuvo), o fizinių asmenų informacija apie užsakymus yra saugoma atskirai – minimizuojant operacijų/informacijos kiekį.
  • Prekių likučių sinchronizaciją: informacija apie likučius yra teikiama Verskis.lt pagrindu sukurtoms el. parduotuvėms, padedant užtikrinti, kad prekybos duomenys visada būtų atnaujinti.

Ši integracija automatizuoja ir supaprastina kasdienius procesus bei sutaupo daug laiko.

Jei planuojate keisti esamą el.prekybos platformą ar jos dar neturite, galite gauti 20% nuolaidą Verskis.lt el. parduotuvės nuomai (pirmai sąskaitai) arba 15% nuolaidą verskis.lt sistemos įsigijimui. Nuolaidą jau šiandien galite aktyvuoti šioje nuorodoje!

 

Visos naujienos